hits

Michelsen bør bli "Årets trener".

Eliteserien fotball 2017: Molde - Kristiansund. Kristiansunds trener Christian Michelsen etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion.

Christian Michelsen er en av fem nominerte til å bli årets trener i elitedivisjon. KBK endte til slutt på en 7.plass. Mini Jacobsen sa i TV2 studio i fjor høst at KBK ikke hadde noen ting å gjøre i elitedivisjon. Har du skiftet mening Mini?I år har laget stort sett spilt jevnt med de beste lagene, tapt litt for ofte mot de svakere lagene, men summen ble altså en 7.plass etter å ha slått Haugesund 2-3 i kveld.

De andre nominerte er: 

1. Bohinen (Sandefjord). Uaktuell, siden de også kommer bak KBK på tabellen. 

2. Skullerud (Strømsgodset). Etter en elendig vårsesong tok de 8 seire på rad i høst. Men etter å ha tapt mot bunnlaget Ålesund i siste kamp, hvor laget faktisk kunne kapret bronseplass ved å vinne, så må man kreve mer av Skullerud for å gi ham tittelen årets trener. 

3. Bakke (Sarpsborg 08). De var ekstremt nær ved å ta sølvet i eliteserien. Hadde de gjort det, ville jeg gitt Bakke tittelen årets trener. Når de ledet 0-2 mot Molde, men dummet seg ut på slutten, er jeg mer i tvil. 

4. Ingebrigtsen (Rosenborg). Selvsagt en god sesong av Rosenborg. Men det er lov å spørre om man rett og slett må forvente slike resultater med de ressursene de har. 

I realiteten står "Årets trener"-tittel mellom Bakke, Ingebrigtsen og Michelsen.

Selvsagt er jeg som Kristiansunder inhabil, men jeg er ikke i tvil: Med de ressursene KBK har hatt til rådighet, er Michelsens prestasjon større enn dem han konkurrerer med. Særlig på bakgrunn av at han også er en viktig del av den positive kulturen som er skapt blant lagets tilskuere. Michelsen er et bevis på at det er mulig å være både ekspertenes og folkets trener. Svaret får vi på mandag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar