hits

Slik har du ikke hørt Hege Storhaug

kommentarer 15 kommentarer

 


Hege Storhaug bokbades fredag 11.november klokka 19.15 i Kristiansund. Samtalen med undertegnede vil bli streamet og vil gå live på Nettavisen.no. Storhaug vil få spørsmål hun ikke har fått før. Vi skal gjennom en liten reise i hennes forfatterliv og avslutter med utfordringene med Brexit og valget av USAs nye president. 

Hege Storhaug har skrevet 7 bøker om islam, innvandring og det som har med menneskerettigheter å gjøre. Den siste boka: Islam. Den 11.landeplage, har solgt i 49.000 eksemplarer i Norge. Den er utgitt både i Sverige og på Island. Snart vil den også bli utgitt i Polen. Bøkene til Storhaug er sterk og informativ lesning. Hun har vært i Pakistan 17 ganger med til sammen opphold på over to år. Reist, snakket med folk, fått mange nære venner og innsett at virkeligheten for mange kvinner og barn er helt forferdelig. Denne virkeligheten er beskrevet i flere av bøkene hennes.

Den siste boka, Islam. Den 11.landeplagen, er dyster lesning. De dokumenterte fakta er umulig å hoppe bukk over. Hennes arbeid for å belyse en del fakta er derimot bemerkelsesverdig. Finansavisens journalist Ole Asbjørn Ness, som også er forfatter og kunnskapsrik om temaet, skriver: 

"Hege Storhaug skriver seg med denne boken inn i norsk litteraturhistorie".

Ness mener at Arnulf Øverland, forfatter av foredraget «Kristendommen - den tiende landeplage",ville vært stolt av henne. Øverland, som bodde sine første år i Kristiansund, ble blasfemitiltalt for foredraget, men frikjent i 1933.

Hallgrim Berg(H) er en av de norske politikerne som har tatt islam på alvor. Han har selv utgitt bok innenfor samme tema. Berg skriver følgende om boka til Hege Storhaug:

"Ho vågar å vise kva land og folk har i vente. Mot slutten av boka drøftar ho moglege «løysingar» på det som no skjer. For å få folkeleg fart på eit livsviktig ordskifte i landet, burde opptil fleire kapittel bli sende som opplesingsserie i NRK."

Er du i Kristiansund, eller Gullkysten, som den også kalles, møt opp på Havnekontoret, PlanB. Norges fineste litteraturloft, fredag kveld kl.19.00. Møt damen som elsker muslimer, men som ikke liker imamer. Er du forhindret: se det hele på Nettavisen.no.

 

 
Her kan du se og høre hele bokbadet.

15 kommentarer

Vest

10.11.2016 kl.21:34

Hege Storhaug er en oppegående, kunnskapsrik dame som

politikerene i Norge og spesielt de på venstresiden burde lytte til.

Kyrre Fjeldvik

10.11.2016 kl.23:17

Ufattelig at det "politisk korrekte Norge" nekter å omtale henne.

Konfliktfull fremtid?

10.11.2016 kl.23:21

Beregninger knyttet til vekst i befolkningen viser at den muslimske gruppen vil vokse meget sterkt i de kommende tiår. Fortsetter innvandringen på samme nivå som i de senere år vil innvandring faktisk omgjøre Norge til et muslimsk land.

Erik

11.11.2016 kl.07:12

Det er veldig få som har kritisert Hege Storhaug som faktisk har satt seg inn i hva hun skriver. De leser hva hun skriver men kan ingenting om Islam og har ingen erfaring med Islamske samfunn, derfor forstår de heller ikke hva hun skriver om. En ting de har til felles alle kritikere er at de i sin kritikk forsvarer noe som aldri har funnets noe sted, Storhaug beskriver sannhet som har 1400 års historie som bakgrunnsfakta...

Terry

11.11.2016 kl.14:17

Eneste Norske dame som virkelig har grie på Islam, hun må man lytte til! - Hun har rett!

11.11.2016 kl.14:50

Det er en ufattelig tragedie vårt land nå må slite med, men som store deler av den norske befolkning velger å lukke øynene for. Det går bare ikke an å forene islam med vestlige verdier, kultur og levesett. Hva er det som har skjedd med det norske folk, er man i ferd med å bøye knærne helt for denne ideologien og bare legge seg flat. Jeg gremmes overalt som skjer i kjølvannet av dette.

Cecilie_M

11.11.2016 kl.15:01

Det tragiske opp i alt dette er at hver gang Storhaug havner i debatt om temaet Islam og alle dens uheldige sider for ett "opplyst vesten" så er hennes motdebatanter alltid så usakelige og kunnskapsløse at det jo for henne som faktisk kan mye om dette, er umulig og føre en sakelig og skikkelig debatt. Det blir litt som en proff skal diskutere med en eller noen som ikke har filla peiling på hva de snakker om.

hege storhaug

11.11.2016 kl.17:43

Hege Storhaug treffer vel en nerve her , tror jeg...

Alexander Ramsland

11.11.2016 kl.17:44

Synd at ikke flere åpner øynene for det som skjer. Men der er kanskje ikke så rart siden både politi, politikere og medier nekter å beskrive virkeligheten. Men istedet fordreier fakta og realitetene. Synd å si det, men vi er på vei mot stupet og noe må gjøres og det må gjøres nå. Stå på Hege. Vi trenger flere som deg.

Arild Fredviig Erichsen

11.11.2016 kl.18:11

Hege S opplever den samme situasjonen som Donald T har vært igjennom i USA.

Kampen mot the establishment. Hos oss virker det som om kampen er mot KrF / Venstre men også Erna S og Høyre som vingler avsted og stadig bøyer av for krav fra Islamske ledere og aktivister.

Hva med å begynne å sette krav til disse migrantene?

Hva med å støtte opp om Sylvi Listhaug !!!

TOR HOLST.

11.11.2016 kl.18:18

har alltid hvert enig med HEGE STORHAUG,for vi som har hvert i en del muslim land har sett dritten i deres egene land er av samme mening som HEGE,MEN JEG MENER DE SOM IKKE HAR HVERT DER VET IKKE HVA SOM FOREGÅR TIL ALLE SOM VIL HA MYE INNVANDRING KAN JO REISE DIT OG BO DER SÅ FÅR VI SE OM DE FORANDRER SYN PÅ MUSLIMER.

Globetrotter

11.11.2016 kl.18:44

Meget godt forslag fra Tor Holst.

Når muslimer flytter til Norge tar de med seg den muslimske verden hit. Og det er helt normalt, slik var det også når europeere begynte å flytte over til Amerika. De tok med seg det kristne Europa på flyttelasset.

Å ta en reise til den muslimske verden er derfor en god ide. Begynn gjerne med Iran og fortsett videre til Saudi-Arabia. Spør deg så selv om dette er et samfunn du ønsker etablert hjemme, for det er det du vil få om noen år om ikke politikken endres.

Gunnar

12.11.2016 kl.01:29

"...burde opptil fleire kapittel bli sende som opplesingsserie i NRK."

Jeg lo høyt. NRK vil aldri lese noe fra bøkene til Storhaug. Til det er de totalt evneveike, og NRK har helt andre politiske mål enn å advare mot islam.

Arne Just Lund

13.11.2016 kl.21:57

Hege Storhaug har jeg stor respekt for. Jeg tar avstand fra primitiv religionsutøvelse. Det har vi nok av før muslimene begynte å strømme til Norge.Vi har religion og ytringsfrihet etter loven, men den blir undertrykt nå farlig religionsutøvelse blir praktisert. Jeg mener at de som ønsker norsk statsborgerskap skal avsi en ed om at de godtar grunnloven og setter sharialovene til side. Slik er det ikke i dag.

Audun Berg

14.11.2016 kl.04:55

Hege er utvilsomt inne på det riktige, men politikerne er ikke på linje med folket. Vi ser at vårt samfunn forvitrer på nesten alle områder. Islam skal inn istedenfor. Ja vi ser resultatet i flere land allerede. Det er ikke tiltalende.

Det er på tide å våkne opp før det er for sent. Vår snillisme har spilt fullstendig fallitt.

Skriv en ny kommentar