hits

Obosligaen avgjøres i siste sekund


Stig Rovik er speaker og hadde forberedt seg på en kanonfest i Kristiansund. Men i kveld ser det ut til at han bare serverer kaffe. Det var lagt opp til stor fest i byens hovedgate, Kaibakken. Senere på kvelden håpet man på en samling av noen hundre i byens storstue, Festiviteten. Fyrverkeri var også bestilt, men hele festen ble satt på vent.

KBK kjørte over Fredrikstad som en veivalse i 2.omgang, men fikk aldri ballen i mål. To ganger smalt det i stengene. Først var det Rocky R.Lekaj som i det 63.minutt sendte i vei en ladning på innsiden av venstre stang, helt oppe i krysset. Noen minutter etterpå klinket Victor E.Grodås ballen i tverrliggeren og ned. De 3100 tilskuerne holdt på å dåne. Kamer Qaka herjet som om han skulle holde på med en annen idrett på KBKs midtbane. Men det holdt bare nesten i dag. 0-0 og ett poeng, ble dagens fangst for den gamle klippfiskbyen.

Mr.KBK, daglig leder, Kjetil Thorsen, så ikke blid ut de siste fem minuttene. Ved siden av ham står sportslig leder, Kenneth Leren, og gnir seg i skjegget. Da det var noen få minutter igjen, var det 0-0 i kampen Sandefjord- Strømmen, mens kampen KFUM-Jerv, også var 0-0 . Men så scoret både Sandefjord og Jerv. Dermed ble festen utsatt. Nå leder KBK ligaen med 2 poeng til Sandefjord og 6 poeng til Jerv. Det gjenstår to kamper å spille. Hvem KBK skal spille mot? Jo, neste helg er det Jerv på bortebane, og helgen etterpå er siste kamp mot Sandefjord på hjemmebane. "Jeg tror ikke dette avgjøres før i siste sekund", sier Kjetil Thorsen.

I Kristiansund diskuteres det om man skal ha et fullverdig sykehus eller bare et DMS, et Distriktsmedisinsk senter. Med slike fotballkamper som i dag bør man i hvert fall ha noen hjertestartere tilgjengelig.

Én kommentar

Det er et poeng at poenget de fikk er uten noen som helst betydning for opprykk. Klorer de til seg et poeng mot Jerv er opprykket klart. Men det blir tøft, og sannsynligheten er ikke så liten for at det blir en seriefinale i siste kampen.

Nå er det spenning i bunnen av Tippeligaen, men det er ingen tvil om at OBOS-ligaen byr på langt mer drama , all honnør til NFF for dette opplegget.

Selv om det er enda verre på Nivå 3 i år, der halvparten av lagene rykker ned...

Skriv en ny kommentar