hits

Endelig sommerferie: Studer på internett!

kommentarer

 

 Tar du ferie, eller gidder du å bli klok i sommer?

Det er godt med sommerferie:-) De som har litt ekstra energi kan velge å studere i ferien. Enten man er 18 eller 80 år, kan man i dag studere hva som helst via internett. Det er en rekke tilbud. Det er bare å google.

Flere universiteter har nettstudier. Jeg har selv studert engelsk på Høyskolen i Volda for ett års tid siden, og jeg kan garantere at det er et skikkelig opplegg. Jeg har også venner som har studert via nettet på andre steder, og stort sett er det profesjonelle folk som har ansvaret. Det må legges til at flere studier kan være krevende. Derfor bør man være forsiktig med å hoppe på et fulltidsstudium om man har dårlig med tid. Men i sommer? Da har du ikke dårlig tid, har du?

Det er en prioritering. Det koster noen kroner, så vær deg bevisst før valget er tatt.

Siden jeg selv er nettlærer hos NKI, har jeg ingen problemer med å anbefale det. De har 350 kurs og studier på alle nivå; videregående skole, fagskole, høyskole og mer yrkesrettet utdanning. Er du heldig, kan du til og med få meg som nettlærer:-) Da lover jeg entusiasme fra første setning:-).

Det fine med NKI er at du kan starte hver dag hele året. Tilbudet kan variere fra korte enkeltkurs, som koster et par tusen kroner, til en bachelor som gjerne krever et sekssifret beløp. Lurer du på noe, skriv gjerne en mail til meg, eller gå inn på nettsiden: www.nki.no

La meg fortelle en kort historie til slutt: Det var noen som lurte på hvordan Erling Kagge kunne få tid til å rusle til Nordpolen, Sydpolen, bestige Mont Everest og avlegge jus-eksamen på noen få år. Svaret ligger i å bestemme seg. Kagge bestemte seg. Han kuttet ut fjernkontrollen, helgafestene og tok fatt på et spennende liv. Vi vet alle hva han står for i dag. Det hører også med til historien at han aldri var noe skolelys. Tvert imot var han en av de svakeste elevene i klassen, på grunnskolen. "Jeg var ikke engang flink i gym", fortalte han meg forleden.

Hva venter du på?

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar