hits

KBK senket Ull-Kisa: Forbereder seg på Champions League

kommentarer 4 kommentarer

 

 


Ordfører Kjell Nergaard intervjuer KBKs trener Christian Michelsen

Er det rart KBK vinner. Med innstillingen til denne mannen: Bjørn Michelsen,

vinner man det meste. Og hvem Bjørn, jo han er pappa til trener Christian.

Vegard Skogheim kom med sitt B-lag.  Fryktet tap og fikk det.


En time før kampen var ordføreren i Kristiansund, Kjell Nergård, konferansier foran en ellevill heiagjeng. 100 inviterte sponsorer og trenerne for begge lagene. Her kom det frem at planleggingen av spill i elitedivisjon allerede var i gang. NFF krever flomlys, som er kvalifisert for Champions League! Like før kampen var en arbeidsgruppe nedsatt for å vurdere hvordan lysmastene skulle plasseres. Samtaler med Norges Fotballforbund er i gang, og lokalavisas journalist Rune Edøy la ikke skjul på optimismen som råder. Selv er han den største av dem alle: Det er ikke sikkert vi vinner elitedivisjon neste år, men det er bare teoretiske muligheter for at laget ikke rykker opp nå.

Vegard Skogheim, bortelagets trener, fortalte at de hadde 8 spillere enten skadet eller med røde kort -  og spilte med et B-lag. Det skulle da også vise seg. Det var divisjonsforskjell på lagene. KBK styrte hele første omgang med sporadiske Kisa-angrep. Rett før pause scoret også KBK på et nydelig angrep. Andreas Hopmark spilte genialt gjennom Tor E.Torske, som like elegant la inn til Mendy som scoret. I andre omgang fikk Skogheims menn være mer med, men halvsjanser ble til ingenting. Dette førte til livsfarlige kontringer fra KBK og det var mer enn en gang laget bommet på noen kjempesjanser. Merkelig nok spilte ikke KBK ballen ut på sidene og fikk innlegg, med unntak av scoringen. Som også ble den eneste scoringen i kampen. De skulle tråkle seg igjennom i midten og da vet man at det er lettere å forsvare seg. I dag fikk vi se en Kalludra gjøre ap med motstanderne, en Mido i sine vante klyv, en revansjesugen Næss tilbake fra skade og en keeper som nekter å slippe inn mål.:-)

KBK bestod også eksamen når de fikk mot en svak motstander. Med unntak av Rosenborg, tror jeg ikke noen elitelag ville hatt noen flere poeng enn KBK etter 15 kamper. Nå har de 36 poeng, ett poeng foran Sandefjord, men hele 10 poeng foran Levanger på tredjeplass. Det eneste som kan stoppe dette laget nå, er at overgangsmarkedet om en måneds tid blir uheldig. En av de beste spillerne, Espen Næss Lund,  har derimot kjøpt seg hus noen hundre meter fra Stadion i dag. Kanskje det er like greit å spille elitedivisjon for KBK.
Tidens Kravs redaktør, Ole Knut Alnæs, samtaler med sin egen sportsjournalist, Rune Edøy. 

Han parkerer den islandske kommentator som radiojournalist. I kveld kunne han fortelle at KBK er tvunget av Norges 

Fotballforbund til å forberede seg for elitedivisjon, som om de skulle spille i Champions League. Det gjelder flomlysanlegg til 6-8 millioner.. 

KBK går spennende tider i møte. De tre siste hjemmekampene har de spilt svak fotball, men vunnet. De hever seg mot gode lag, men bør nok skjerpe seg om fremgangen skal fortsette i samme tempo. Mot bunnlaget i dag lot de bortelaget styre deler av 2.omgangen. Mot Levanger reddet de seg med et nødskrik og kampen før det var det Hødd som hadde ballen mest. Men så var det dette med å score mål da. Så lenge de holder tett bakover, holder det med ett mål pr.kamp. 
 

4 kommentarer

Petter H

29.06.2016 kl.23:02

Wow, dette er virkelig for de spesielt interesserte.

Kjære NA, burde dere ikke ha viktigere ting å skrive om?

Karsten Møkkelgjerd

30.06.2016 kl.07:34

For mange er dette like interesant som alt dem skriver om Rosenborg

Ole G

30.06.2016 kl.09:34

Petter H; kanskje du kan laga ei liste over akseptable tema?

Mendy. Mido. Kalludra.

Kling det like bra lokalt som Torske, Giske og Ole Gunnar?

Bare Per

30.06.2016 kl.13:56

Jada. Jaaaaaaaaaaaada. Akkurat slik skal det være, det bør være en selvfølge at kravene for å spille i Tippeligaen minst er like strenge som kravene for å spille i CL. Bare slik kan vi med stolthet i stemmen forkynne at Den Moderne Fotballen® er 100% innført med alle sine forutsetninger. Jeg håper dere følger opp med å fjerne alle ståplassene og legge til rette for et betydelig høyere antall VIP-plasser med alle de forventede tilbudene på plass også, i god tid før opprykket?

Skriv en ny kommentar