hits

KBK surfer videre etter ny sterk borteseier.

kommentarer

KBK kjørte fullstendig over Sandnes Ulf i 1.omgang. Sistnevnte har flere spillere som har spilt for Viking, men fikk seg en fotball-leksjon av møringene. For tredje bortekamp på rad spilte KBK med selvtillit fra start. Allerede etter tre minutter scoret Diop, populært kalt Mido. Han fikk ikke rent treff, men nok til at ballen gikk som et bananskudd i mål. Det ble kampens eneste.I hele førsteomgang spilte KBK teknisk god fotball uten å spille seg frem til mange gode sjanser. Sandes Ulf så ut til å være tatt på senga, men hadde én god mulighet. Det var på KBKs høyreside at Sandes Ulf kom til enkelte sjanser. Joackim Bjerkås, som vikarierte for Aliou Coly, virket litt rusten.

Sandes Ulf var best i 2.omgang uten å skape de store sjansene. Dog var det et par sjanser som kunne resultert i mål. KBK hadde også sine overgangsmuligheter og var nære på å legge på til 0-2. Diop lekte seg nok en gang på midtbanen. Supertalentet Qaka(21) var også periodevis suveren. Gutten fra Sarpsborg, spilte elitefotball allerede som 16-åring for Vålerenga. 

Med seier i dag suser KBK mot opprykk. De har 33 poeng etter 14 kamper. Sannsynligvis trenger laget bare 22 poeng til for å rykke opp. Kanskje også 2-3 poeng mindre kan holde.  Laget må med andre ord kollapse fullstendig for å unngå et direkte opprykk. Årsaken er at avstanden ned til det tredje beste laget allerede er på 11 poeng. Riktignok før de andre lagene spiller sine kamper,i morgen søndag 26 juni. Lagets daglige leder, Kjetil Thorsen, har reklamert med at han vil gå fra Levanger til Kristiansund - for å samle inn penger til neste års sesong. Det er en spasertur på 27 mil. Pengene kan komme godt med. Spill i elitedivisjon krever noen kroner ekstra. Det kan bli stemningsfullt når Molde kommer på besøk til Gressbanen neste år. 
Topp stemning og mange Ugler på Christian Bar. Til tross for at kampen

gikk klokka 13.00, var oppmøtet veldig bra. Her jubles det da dommeren

blåser i fløyten, 5 minutter på overtid. KBKs trener, Christian Michelsen, smiler om kapp med sola. Dagens 0-1 seier over en av de aller beste lagene, Sandnes Ulf, var en ny viktig borteseier.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar