hits

KBK banket Hødd - rykker opp!

kommentarer

t
En fantastisk stemning allerede før kampen startet! Her i KFK- hallen.Det var en fantastisk ramme rundt kampen på Kristiansund Stadion. 2402 tilskuere er ikke dagligdags. Forventningene var skrudd over skydekke. Med seier ville KBK toppe Obosligaen. Det endte 2-0.

Hødd åpnet best og hadde det meste av spillet i 1.omgang. Det var som å se KFK i gamle dager. De eide ballen, men kom ikke til de kjempestore sjansene og tapte vanligvis 1-0. Det var nedfelt i murene å tape 1-0 på Gressbanen, sa en gang Øystein Lian. Volleyballtreneren som vant alt i idretten som krever spenst og lange hender. Men nå har banen skiftet navn og murene har blitt tildekket slik at vi har et topp moderne anlegg. Her trenger man ikke investere en krone om det skulle bli spill i eliteserien. Bortsett fra et nytt lysanlegg til 7-8 millioner.

KBK lå lavt og ble delvis overspilt av en god sunnmørsk midtbane i første omgang. Backfirern og keeper virker derimot bunnsolid. Særlig keeper Conny Månson. KBK har noen klassespillere. I begynnelsen av 2.omgang kjørte de kampen. Kombinasjoner mellom Liridon Kalludra og Amidou Diop var en fryd å se på. Diop - som å se gode gamle Glenn Hoddle. En utrolig slepen teknikk og et herlig overblikk.

Daouda Bamba scoret i det 61.minutt etter at Hødd sovnet fullstendig på en corner. Dermed var Bamba toppscorer i 1.divisjon med sine 7 fulltreffere. Og i det 85.minutt puttet han inn enda en ball.

Her er årsaken til at jeg tror KBK rykker opp i elitedivisjon:

  1. De har en stall som er bunnsolid. Tross flere på skadelisten er de i toppen.
  2. De har flere klassespillere som er gode nok for elitedivisjon.
  3. De har et trenerteam som ikke har vunnet noe ennå - på høyere nivå. De er sultne.
  4. De har en god keeper. Har man en dårlig keeper er det nesten umulig å vinne serien.
  5. De har en høyreback, Aliou Coly, som har mye å gå på i forhold til dagens prestasjon - og i dag var han likevel god. De to i midtforsvaret er blant landets beste. Venstreback Tor Erik Torske er undervurdert på grunn av sine avgjørende offensive kvaliteter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar